Feriebesked

<< Klik for at se indhold >>

Feriebesked

Opsætning af feriebesked til visning på Patientportalen håndteres fra Systemmanager -> E-moduler -> Feriebesked.

 

Opsætning af feriebesked for hele klinikken eller pr. bruger, som vises på Patientportalen i det anførte datointerval


Feriebeskeden anvendes til de dage, der ønskes lukket i de respektive kalendere. Feriebeskeden kan oprettes på forhånd. Det er ikke nødvendigt at slette feriebeskeden for at fjerne den, da feriebeskeden kun vises i det angivne datointerval. Næste gang feriebeskeden ønskes vist på Patientportalen, kan feriebeskeden tilrettes med et nyt datointerval, besked mv. Udover dato og besked er det muligt at deaktivere e-Konsultation og e-Receptfornyelse gældende i det datointerval, som er valgt i feriebeskeden.

 

Bemærk! Opsætningen slår på nuværende tidspunkt ikke igennem for 'Min Læge'. Det betyder, at hvis en bruger ikke skal kunne modtage e-konsultation fra 'Min Læge' i en ferieperiode, er det i stedet nødvendigt at fjerne brugeren fra at kunne modtage e-konsultation i en given ferieperiode.

 

Opret besked ved ferie (luk for booking af tider)


1. Vælg "Hele klinikken" eller et navn fra listen i feltet Bruger.

  En besked for hele klinikken vil blive vist på menusiden, mens en besked for en bruger vil blive vist, når denne bruger vælges til eksempelvis en e-konsultation.

2. Angiv start- og slutdato.

3. Sæt markering i "Deaktiver e-konsultation" og "Deaktiver e-receptfornyelse", hvis de to funktioner også skal lukkes for.

4. Skriv den besked, der skal vises på Patientportalen i "Besked".

5. Klik på <OK>.

 

Skærmbillede


Systemmanager- emoduler-feriebesked