Loginbestillinger Patientportal

<< Klik for at se indhold >>

Loginbestillinger Patientportal

Bemærk! Dette afsnit omhandlende loginbestillinger er aktuelt for klinikker, der anvender den nye Patientportal.

Anvendes Clinea Patientportal, henvises til afsnittet Loginbestillinger Clinea Patientportal.

 

Anmodninger om login håndteres manuelt via Systemmanager -> E-moduler -> Loginbestillinger.

 

Funktioner


Alle anmodninger har automatisk markering i de af klinikken valgte rettigheder (e-konsultation, e-tidsbestilling, e-receptfornyelse). Inden godkendelse kan funktionerne enkeltvis fravælges. Efter godkendelse kan rettigheder udelukkende håndteres fra Patientportal formen i Patienthovedet.        

 

<Opret> giver patienten adgang til Patientportalen for de markerede adgange til henholdsvis e-konsultation, e-tidsbestilling, e-receptfornyelse.

<Afvis> giver ikke patienten adgang og giver samtidig mulighed for at sende en begrundelse til patientens e-mail.

 

Hvis patienten tidligere har slettet sin bruger, men nu anmoder om oprettelse igen, vil det fremgå af oversigten med et rødt udråbstegn (illustreret).

Bemærk! I dette tilfælde vil patientens 'Ønsket adgang' være angivet til de samme som de tidligere havde adgang til, i stedet for alle som er tilgængelige i klinikken (som ved normale nyoprettelser).

 

Er der tale om multiklinik, vil oversigten vise alle anmodninger sendt til multiklinikkens klinikker, hvor den enkelte klinik kan se i oversigten, til hvilken klinik anmodningen er sendt ved en ekstra kolonne i oversigten (illustreret).

 

Skærmbillede


Loginbestillinger