Sikkerhedspolitik

<< Klik for at se indhold >>

Sikkerhedspolitik

Bemærk! Clinea Patientportal erstattes på sigt af den nye Patientportal.

 

Sikkerhedspolitik


Clinea Patientportal anvender HTTPS, hvilket betyder, at al data, der udveksles mellem lægehus og patient sendes krypteret.

At der anvendes en sikker forbindelse kan som oftest ses i adresselinien på https:// og hængelås, dog er disse ikke synlige, hvis Patientportalen er indlejret i klinikkens hjemmeside via en såkaldt iFrame. Det skal understreges, at der også ved iFrames benyttes en sikker forbindelse.

 

Ved login på Clinea Patientportal, foruden angivelse af personnummer samt adgangskode, vil patienten blive bedt om at indtaste en sikkerhedskode, hver gang vedkommende logger ind. Koden modtages via e-mail. Dato og tidspunkt for senest afsendte sikkerhedskode vil fremgå af billedet til telefon, mobil, e-mail på Patienthovedet (se skærmbillede). Patienten vil automatisk blive logget ud af Patientportalen efter 15 minutters inaktivitet på siden.

 

Sikkerheden på Clinea Patientportalen opdateres løbende for at være i overensstemmelse med Datatilsynets krav og anbefalinger i forbindelse med overførsel af personoplysninger via internettet samt datasikkerhed generelt.