Egne adresser

<< Klik for at se indhold >>

Egne adresser

Funktioner og felter


Opret egne adresser med <Ins> i Adresser eller i forbindelse med udfærdigelse af eksempelvis en e-faktura.

Læs trinvis eksempel på oprettelse af egen adresse.

 

Initialer udfyldes med selvvalgt initial, der kan benyttes fremover ved valg af denne modtager. Der kan ikke være to identiske initialer i Adresselisten på samme adressetype.

 

EAN-nr. skal påføres på alle adresser/modtagere, der skal sendes e-faktura til. Kontakt modtageren i tilfælde af tvivl om selve nummeret.

Bemærk! Hvis det ikke er korrekt eller ikke er oprettet på NemHandel, returneres fakturaen. Herefter vil det være nødvendigt at rette EAN-nummeret på modtageren og sende ny e-faktura.

 

Betingelse bruges til at tilføje betalingsbetingelse på en modtager, som automatisk påsættes ved valg af denne modtager. Vælg imellem de betingelser, der er opsat i Systemmanager.

 

Hvis det er slået til af EG Healthcare i indstillinger, kan der registreres en tidskode på modtageren. Herved kan der vælges en standard tidskode, som altid anvendes ved den bestemte modtager

Ved oprettelse af en faktura i Ydelse-modulet, vil feltet 'Tidskode' automatisk blive udfyldt med tidskoden registreret på modtageren. Hvis der ikke er registreret en tidskode på modtageren, eller hvis modtageren ikke er af typen 'Egne', så forudfyldes feltet 'Tidskode' som vanligt med standardværdien 1.

 

Skærmbillede


EAN nummer og betingelse