Hent blanketter

<< Klik for at se indhold >>

Hent blanketter

I Systemmanager -> Hent blanketter er det muligt at tilmelde klinikken til automatisk opdatering af blanketter, der oprettes af EG Healthcare i EG Clinea.

 

De blanketter, der vises, passer til speciale og region. Det er muligt at fremsøge blanketter og få vist eksempel på de enkelte blanketter inden tilmelding ved at klikke på <Hent>. Hvis det fremviste eksempel ikke er fyldestgørende, kan hele blanketten blive vist som pdf ved brug af <Enter> eller ved dobbeltklik på det fremviste eksempel. Ved tilmelding hentes de valgte blanketter ned i klinikkens blanketter i EG Clinea.

 

Tilmeld en blanket <Alt+T>


Tilmeld en blanket ved at markere blanketten og vælg <Alt+T> eller klik på knappen <Tilmeld>.

Blanketten er nu tilmeldt og fremadrettede ændringer foretaget af EG Healthcare opdateres automatisk på systemet.

 

Findes der allerede en blanket med samme navn, er det muligt at overskrive eller omdøbe. Hvis blanketten omdøbes, vil det være den omdøbte blanket, der fortsat opdateres automatisk. Både den nye og den gamle blanket kan ses i Blanketter. Hvis blanketten overskrives, vil den gamle blanket blive erstattet og eventuelle manuelle ændringer på den gamle blanket overskrives.

 

Tilmeld flere blanketter på én gang ved at markere flere blanketter med <Shift> og tilmeld med <Alt+T>, klik på knappen <Tilmeld> eller højrekliksmenuen. Findes der allerede en eller flere blanketter med samme navn, er det muligt at overskrive alle på én gang.

 

Det er ikke muligt at redigere i en tilmeldt blanket. Hvis ønsket, er det muligt at oprette en redigerbar kopi af den aktuelle blanket. Denne kopi vil dog ikke blive automatisk opdateret af EG Clinea.

 

Skærmbillede


Systemmanager_blanketter_hent blanketter