Tid samme dag/tid fra dag til dag

<< Klik for at se indhold >>

Tid samme dag/tid fra dag til dag

Tid samme dag/tid fra dag til dag


Funktionen 'Tid samme dag' i EG Clinea giver klinikken mulighed for at begrænse en eller flere tidstyper til kun at kunne bookes online af patienter på Patientportalen samme dag eller fra dag til dag.

 

Som standard er EG Clinea sat op til, at der - hvis boksen 'Vis kun tider for samme dag' er vinget af - åbnes op for patienters onlinebookning af tider fra kl. 12.00 dagen før. Eksempelvis vil klinikkens ledige tider om tirsdagen blive åbnet for onlinebooking på Patientportalen kl. 12.00 dagen før, om mandagen. Patienter kan derfor - fra kl. 12.00 mandag og indtil kl. 12.00 tirsdag - logge på Patientportalen og booke denne type tider online i klinikkens tirsdagskalender.

 

Der er to muligheder for, hvornår der åbnes for patienters onlinebooking ved brug af funktionen 'Tid samme dag'.

Som nævnt ovenfor er standardopsætningen i EG Clinea, at der åbnes for onlinebooking kl. 12.00.

Den anden mulighed er, at der først åbnes op for ledige tider kl. 00.00, således at patienter KUN kan booke disse tidstyper på samme dato som tiden ønskes. Eksempelvis vil klinikkens ledige tider om tirsdagen så først blive åbnet for onlinebooking, når mandag bliver til tirsdag, kl. 00.00.

Ønsker klinikken at ændre på, hvornår der åbnes for 'Tid samme dag'-tidstyper, skal denne indstilling ændres af EG Clinea-support.

 

 

Skærmbilleder


I nedenstående eksempel tages der udgangspunkt i tidstypen 'Konsultation samme dag', som skal opsættes til brug af funktionen 'Tid samme dag'.

 

I billedet til højre, der viser vinduet 'Rediger e-Tidstype', ses det, at aftaletypen i feltet 'Type' er valgt til at være 'Konsultation samme dag'. Der er sat flueben i boksen 'Vis kun tider for samme dag', hvilket gør, at det herefter kun vil være de ledige tider for samme dag, der vises for patienter på Patientportalen for netop denne aftaletype, som beskrevet ovenfor.

 

 

Systemmanager_emoduler_tidstyper     Systemmanager_emoduler_rediger tidstype