E-tidstyper

<< Klik for at se indhold >>

E-tidstyper

Patienter har kun mulighed for at reservere tider i de angivne tidstyper. Det betyder, at kalenderopsætningen kan have indsat e-tider mellem kl. 10 og 12, og så er det kun disse tider, der vil være til rådighed for patienten, når vedkommende logger på Patientportal. Hvis ikke tiderne bliver booket via Patientportalen, kan tiderne selvfølgelig altid bruges til andre patienter.

 

Funktioner og felter


Opret ny  tidstype med <Ins>. Læs trinvis eksempel på aktivering af e-tidstype til en kalender.

Ret tidstype med <F2>.

Slet tidstype med <Del>.

Beskrivelse er en kort beskrivelse af tidstypen, som patienter har mulighed for at vælge.

Længde angiver varighed i minutter.

Type angiver en af de tilgængelige aftaletyper fra kalenderen; standard er N for normaltid, A for akuttid, O for operationstid og K for kontroltid. Anbefaling fra EG Clinea er, at oprette en kalender aftaletype til E-tidsbestilling, eksempelvis E for E-tid.

"Vis kun tiderne for samme dag" anvendes til at markere, at den aktuelle tidstypes ledige tider for samme dag skal vises Patientportalen. Læs mere her.

"Angående' skal udfyldes" anvendes til at angive, at patienten skal udfylde 'Angående' i forbindelse med tidsbestilling.

Skema anvendes til at angive, hvis et oplysningsskema skal udfyldes af patienter i forbindelse med booking af den aktuelle tidstype. Læs mere her.

Besked anvendes til at skrive information til patienten for den specifikke tidstype.

"Kræv at brugeren accepterer beskeden" anvendes til at markere, når patienter skal acceptere beskeden, inden der kan bookes en tid.

Sæt markering ud for den/de kalendere, der skal have den aktuelle tidstype tilknyttet.

 

Skærmbilleder


Systemmanager - emoduler - opret tidstype