Links

<< Klik for at se indhold >>

Links

EG Clinea har både egen- og systemoprettede links.

 

Funktioner


Åbn skærmbilledet med Links ved at vælge Menu ->  Links eller brug <Ctrl+Alt+K>

 

Åbn et link i en browser ved at markere en linje og vælg <OK> (alternativt dobbeltklik eller vælg <Enter>). Linket åbner i en browser samtidig med "Links" lukkes.

 

Opret links i Systemmanager, hvorfra det også er muligt at ændre på listens rækkefølge eller deaktivere systemoprettede links.

 

Linket Sundhedsjournalen laver et opslag til patientens Sundhedsjournal fra EG Clinea, som altid forudsætter patientens samtykke og vil blive registreret således. Selve opslaget forudsætter desuden, at patienten er slået op på Patienthovedet for at linket åbner patientens Sundhedsjournal.

 

Linket eJournal giver praktiserende læge eller speciallæge adgang til patientens elektroniske patientjournal på tværs af sygehuse og regioner. Du kan finde oplysninger om behandlingsforløb, diagnoser, notater samt epikriser.

 

Linket Liva Healthcare forudsætter, at en patient er slået op i Patienthovedet, samt denne patient har fuldt CPR-nummer. Desuden kræves opsætning i Systemmanager med klinikkens brugernavn og adgangskode til Liva Healthcare.

 

Linket 'Video venteværelse' fungerer således, at brugeren automatisk bliver logget ind med egen klinik og brugeroplysninger, hvorefter det virtuelle venteværelse og videokonsultation kan tilgås. Brugere med brugertype sekretær kan ikke tilgå linket. Linket vil automatisk forsøge at åbne i Google Chrome.

 

Linket 'eSundhed' giver også adgang til Ordiprax+. Der kan læses mere om tilgangen til ordiprax+ direkte fra EG Clinea via denne vejledning. Vejledning til brugen af ordiprax+ kan findes på eSundheds hjemmeside

 

Skærmbillede


Links