Links

<< Klik for at se indhold >>

Links

EG Clinea har både egen- og systemoprettede links.

 

Funktioner


Åbn skærmbilledet med Links ved at vælge Menu > Links eller brug <Ctrl+Alt+K>.

 

Åbn et link i en browser ved at markere en linje og vælg <OK> (alternativt dobbeltklik eller vælg <Enter>). Linket åbner i en browser samtidig med "Links" lukkes.

 

Opret links i Systemmanager, hvorfra det også er muligt at ændre på listens rækkefølge eller deaktivere systemoprettede links.

 

Beskrivelse af diverse links


I kategorien 'Klinik +' er alle 1Login links fra PLSP er placeret. Det er ikke muligt at flytte links ind i eller ud af kategorien.

 

Linket Sundhedsjournalen laver et opslag til patientens Sundhedsjournal fra EG Clinea, som altid forudsætter patientens samtykke og vil blive registreret således. Selve opslaget forudsætter desuden, at patienten er slået op på Patienthovedet for at linket åbner patientens Sundhedsjournal.

 

Linket eJournal giver praktiserende læge eller speciallæge adgang til patientens elektroniske patientjournal på tværs af sygehuse og regioner. Du kan finde oplysninger om behandlingsforløb, diagnoser, notater samt epikriser.

 

Linket Liva Healthcare forudsætter, at en patient er slået op i Patienthovedet, samt denne patient har fuldt CPR-nummer. Desuden kræves opsætning i Systemmanager med klinikkens brugernavn og adgangskode til Liva Healthcare.

 

Linket Video venteværelse fungerer således, at brugeren automatisk bliver logget ind med egen klinik og brugeroplysninger, hvorefter det virtuelle venteværelse og videokonsultation kan tilgås. Brugere med brugertype sekretær kan ikke tilgå linket. Linket vil automatisk forsøge at åbne i Google Chrome.

 

Linket eSundhed giver også adgang til Ordiprax+. I bunden af eSundheds hjemmeside, er der adgang til Ordiprax+ under emnet "Lægemidler". Vejledning til brugen af Ordiprax+ kan findes på eSundheds hjemmeside

 

Linket Aftalevisning er en service lanceret af PLSP. Aftalevisning er en digital adgang til at se patientens fremtidige aftaler i sundhedsvæsenet, herunder på hospitaler, hjemmesygeplejersker og andre, som er involveret i patientens behandling. Adgang til Aftalevisning kræver login med digital signatur. Læs mere om Aftalevisning på PLSP's hjemmeside.

 

Skærmbillede


Links