Loginbestillinger Patientportal

<< Klik for at se indhold >>

Loginbestillinger Patientportal

Anmodninger om login håndteres manuelt via Systemmanager -> E-moduler -> Loginbestillinger.

 

Funktioner


Alle anmodninger har automatisk markering i de af klinikken valgte rettigheder (e-konsultation, e-tidsbestilling, e-receptfornyelse). Inden godkendelse kan funktionerne enkeltvis fravælges. Efter godkendelse kan rettigheder udelukkende håndteres fra Patientportal formen i Patienthovedet.        

 

<Opret> giver patienten adgang til Patientportalen for de markerede adgange til henholdsvis e-konsultation, e-tidsbestilling, e-receptfornyelse.

<Afvis> giver ikke patienten adgang og giver samtidig mulighed for at sende en begrundelse til patientens e-mail.

 

Hvis patienten tidligere har slettet sin bruger, men nu anmoder om oprettelse igen, vil det fremgå af oversigten med et rødt udråbstegn (illustreret).

Bemærk! I dette tilfælde vil patientens 'Ønsket adgang' være angivet til de samme som de tidligere havde adgang til, i stedet for alle som er tilgængelige i klinikken (som ved normale nyoprettelser).

 

Er der tale om multiklinik, vil oversigten vise alle anmodninger sendt til multiklinikkens klinikker, hvor den enkelte klinik kan se i oversigten, til hvilken klinik anmodningen er sendt ved en ekstra kolonne i oversigten (illustreret).

 

Skærmbillede


Loginbestillinger