Hjælp til manualen

<< Klik for at se indhold >>

Hjælp til manualen

Generelt


EG Clinea indeholder rigtig meget hjælp i selve systemet i form af hjælpelinje, højreklik menu, genveje og indstillinger.

 

Anvendes <F1> i et modul eller på en form, der er i fokus eller er åbent i systemet, vil manualen åbne på den tilhørende side.

 

Tips og Tricks til EG Clinea indeholder tips til brugen af systemet samt sider med videoer omhandlende EG Clinea funktionalitet relevant for alle, videoer relevant for anvendelse af specialmoduler og videoer relevant for anvendelse af sygehus (øje).

 

Indhold


En oversigt over alle sider i manualen.

Hvis et emne indeholder mere end én side, fremgår det ved et ikon (en bog), som kan klikkes på for at få vist undersider.

Nogle emner har tilknyttet en side med trinvis eksempel, der beskriver en bestemt funktion trin-for-trin.

Siderne er primært modulopdelt og i alfabetisk rækkefølge.

 

Søg


Indtast det ord eller del af sætning, der skal søges på. Søgeresultatet vil fremgå til venstre med en markering af søgeordet og tilhørende tekst. Klik på et resultat  

for at få vist siden til højre.

 

Den viste side vil have markeret det søgte ord, som i eksemplet vist med "tilskud" i skærmbilledet nederst. Da søgningen understøtter '*' betyder det, at der ved søgning på "tilskud" også vil blive vist resultater med "enkelttilskud", "tilskudsansøgning" mv.

 

Menuen


Menuen øverst indeholder links til EG Healthcare og EG Healthcare Support. Sidstnævnte med link til support guide og adgang til online support (BeyondTrust).

 

Skærmbilleder


ny version indhold

ny version søg