Kopier diagnoser til resumé

<< Klik for at se indhold >>

Kopier diagnoser til resumé

Bemærk! Er en valgmulighed og er som standard ikke slået til. Kontakt venligst EG Clinea Support, hvis funktionen ønskes.

 

Kopier diagnose til resumé


Ved tilføjelse af en kontaktdiagnose, er det muligt at få diagnosen kopieret til resumé vha. et afkrydsningsfelt. Dette afkrydsningsfelt  ”Kopier til resumé” vises på skærmbilledet med koder.

 

Hvis der krydses, af i dette felt, vil der i listen over kontaktårsager påsættes markeringen ”r” på den pågældende diagnose der indikerer, at når dette journalnotat gemmes bliver diagnose overført til resumé. Ved overførsel ændres markeringen fra ”r” til ”R”.

 

Diagnosen bliver tilføjet sidst i eksisterende resumé med dato for tilføjelse, således at den seneste kopierede diagnose altid står nederst.

 

Der er ikke nogen direkte relation imellem diagnosen, der er markeret i journalen og diagnosen i resumé - så hvis markeringen bliver ophævet i kontaktdiagnoser, vil diagnoserne ikke blive slettet i resumé.

 

Bemærk! Hvis denne funktion er valgt er det ikke muligt at redigere direkte i resumé på patienthovedet. For at redigere skal man trykker <Ctrl+F8> for fuld skærm. Dette for at undgå at resumé hele tiden er låst.

 

Skærmbillede


kopier til resume r og stort r